Dankzij SJCAM zijn wij in staat video’s te maken voor deze site. Avontuurlijk kamperen vraagt om materiaal dat tegen een stootje kan. De tientallen mounts zorgen ervoor dat je letterlijk vanuit elke hoek kan filmen. De actioncam’s van SJCAM zijn robuust, eenvoudig in gebruik en maken de mooiste beelden. De ideale camera partner!

Wij geven toe: kamperen wordt niet direct gelinkt aan duiken. Toch zijn er behoorlijk wat overeenkomsten. Zo staat bij alle twee de activiteiten een verantwoord verblijf in de natuur centraal. Nederland is een land vol met water. Als kampeerder genieten wij vooral van de natuur boven water. De onderwaterwereld hebben wij naar boven kunnen halen dankzij ScubaXperience Nijmegen.

Dankzij Geardropper wordt kamperen een stuk gemakkelijker. Wil je toch het outdoor gevoel hebben, maar hiervoor geen uren in de auto willen zitten? Geardropper maakt het mogelijk. Je kiest een locatie, je stelt je eigen materiaal (gear) samen, je boekt je vliegticket en met je huurauto haal je het gekozen materiaal op. Wij gaan de mogelijkheden in 2017 ontdekken en zullen hierover schrijven!

Reizen vinden wij fantastisch, maar wij genieten ook van het delen van reiservaringen. Dankzij wereldkaarten.nl stel je zelf je eigen wereldkaart samen door te kiezen uit diverse materiaalsoorten  en categorieën. Met de handige prikvlaggetjes laat je zien waar je al geweest bent of waar je naar toe gaat. Zo creëer je een unieke wand! Wij gebruiken de kaart om te laten zien waar wildkamperen mogelijk is!

Kay Jansen is een jonge avonturier met veel passie voor natuur en alles wat met een camera te maken heeft. Deze freelance fotograaf heeft zich toegelegd op outdoor-en nightlifefotografie, daarnaast kan hij goed overweg met photoshop. Wanneer hij niet met fotografie bezig is, werkt hij aan de bouw van zijn eigen kano waarmee hij een reis wil gaan maken. Jarenlange scoutingervaring maken de lust voor reizen en natuur nog groter. Hij heeft zich verbonden aan wild-kamperen.nl als exclusieve fotograaf!

Paalkamperen, bivakkeren en vrijkamperen staat garant voor een avontuurlijke ervaring. Helemaal back to basic gaan in de BeNeLux of ver daarbuiten? Dankzij de Tarp van tarpshop.nl kunnen wij in elk gewenste omgeving verblijven met zo min mogelijk middelen, maar met maximaal comfort. De DD-tarp’s die wij gebruiken zorgen voor een prima onderkomen: voor je hangmat, het maken van een shelter of als luifel. Dankzij de 19 bevestigingspunten zijn er veel mogelijkheden en de camouflage zorgt ervoor dat je kampeerlocatie helemaal opgaat in de natuur. Tarpshop levert de musthave voor iedere avontuurlijke kampeerder!

Diverse winkels door het gehele land, een waanzinnig grote webwinkel, gratis retourneren binnen 365 dagen, minimaal 2 jaar garantie: Decathlon heeft het allemaal! Ga je een gave trekking maken door Schotland of ‘gewoon’ kamperen in eigen land? Bij Decathlon is de kans groot dat je slaagt: het uitgebreide assortiment van outdoor, camping en sport artikelen, gecombineerd met deskundig advies en praktijk reviews van klanten (zie website) zorgen ervoor dat je (bijna) altijd vindt wat je nodig hebt. Stichting Wild-Kamperen.nl gebruikt diverse artikelen uit de Decathlon-collectie, regelmatig verschijnen er reviews op deze website waar je onze ervaringen kan lezen. Heb je een vraag over een productervaring? Kom in contact!

Wij verblijven graag op mooie en uniek locaties, omdat niet iedereen de behoefte heeft om helemaal ‘back to basic’ te gaan, maar toch eens iets anders wil, is bij camping de Wije Werelt aan het juiste adres. Ze camping beschikt over meerdere unieke overnachtingslocaties zoals stoere Zwerfhutten (ook op hoogte), POD’s, safaritenten en nog veel meer! De locatie is tevens uniek: het ligt direct tegen Nationaal Park de Hoge Veluwe aan, lekker de natuur in dus!


Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daar geloven wij in. Een verblijf in de natuur draagt bij aan het welzijn van mensen. Door toenemende urbanisatie staan dier, natuur en landschap steeds meer onder druk. Kennisdeling, effectief beleid en bewustwording van mensen voor hun omgeving, dragen bij aan een duurzaam en verantwoord verblijf in de natuur. Dat vraagt om een gedeelde verantwoording. Doet u mee? Wij zijn standvastig in onze missie, maar hebben een pragmatische kijk op mogelijke samenwerkingen.

Ga met ons mee op avontuur.

Wild-kamperen werkt actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van recreatieve mogelijkheden in de natuur, met bijzondere aandacht voor vrij kamperen. Daarbij gaan wij uit van balans & draagkracht van mens, dier, natuur en landschap. Dit doen wij door het bieden van inspiratie, het verstrekken van informatie, het geven van advies en het actief samenwerken met partners. Wij gaan hierbij betrokken, verantwoord, respectvol en duurzaam te werk.

Onze activiteiten worden beschreven op de digitale kampeerplaats van wild-kamperen.nl. Wij zijn het gehele jaar geopend! Onze kampeerplaats is een verzamelplaats van al onze activiteiten. Zo schrijven wij vaak over (outdoor)producten die wij getest hebben, bijzondere overnachtingslocaties waar wij verbleven en back-to-basic trips die wij deden. Daarnaast geven wij gastbloggers een podium om hun kampeerervaring te delen. Regelmatig zijn wij op (kampeer) evenementen te vinden waar wij vertellen over onze activiteiten, maar het liefste zitten wij in de natuur om daar te genieten (maar ook te werken) aan een volgende blog. Wij zijn momenteel bezig met het proces van verder professionaliseren, zo werken wij met een professionele cameraman samen en hebben wij een outdoor fotograaf aan ons verbonden.  Wij werken graag samen met partners die onze waarden (gedeeltelijk) ondersteunen. Graag zelfs! Wij geloven in het concept van 1+1=3. Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerking, de populairste methodieken hebben wij hieronder beschreven;

Advertorial

Een Advertorial is een geschreven stuk (blog) waarin een specifiek product aangeprezen wordt. Uiteraard wordt het product door de mannen van Wild-Kamperen.nl zelf getest. De blog wordt omlijst met foto’s en eventueel wordt een een video gemaakt. De Advertorial wordt tevens via de diverse sociale media kanalen verspreid.

Banner

Op de website Wild-Kamperen.nl is het mogelijk om op meerdere pagina’s een banner te plaatsen. U kunt uw eigen banner aanleveren. Beschikt u niet over een banner? Geen probleem! Wij maken er graag een voor u. Door middel van een banner wordt uw product onder de aandacht gebracht en genereert uw website meer bezoekers.

Sociale Media Op Maat

De mannen van wild-kamperen.nl zijn actief op meerdere platforms. Sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken, daarom zijn wij aangesloten op Facebook, Twitter en Instagram. Via deze kanalen kunnen wij diverse (product) uitingen onder de aandacht brengen.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Geïnteresseerd  geworden in een (eenmalige) samenwerking? Wij komen graag in contact en denken creatief met u mee. Een aantal (vaste) partners gingen u al voor. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen.

 

Bas van der Voort | co-founder | penningmeester
Danny den Bekker | secretaris
Mathieu Ogay | co-founder | voorzitter

 

Share