Dankzij SJCAM zijn wij in staat video’s te maken voor deze site. Avontuurlijk kamperen vraagt om materiaal dat tegen een stootje kan. De tientallen mounts zorgen ervoor dat je letterlijk vanuit elke hoek kan filmen. De actioncam’s van SJCAM zijn robuust, eenvoudig in gebruik en maken de mooiste beelden. De ideale camera partner!

Wij geven toe: kamperen wordt niet direct gelinkt aan duiken. Toch zijn er behoorlijk wat overeenkomsten. Zo staat bij alle twee de activiteiten een verantwoord verblijf in de natuur centraal. Nederland is een land vol met water. Als kampeerder genieten wij vooral van de natuur boven water. De onderwaterwereld hebben wij naar boven kunnen halen dankzij ScubaXperience Nijmegen.

Dankzij Geardropper wordt kamperen een stuk gemakkelijker. Wil je toch het outdoor gevoel hebben, maar hiervoor geen uren in de auto willen zitten? Geardropper maakt het mogelijk. Je kiest een locatie, je stelt je eigen materiaal (gear) samen, je boekt je vliegticket en met je huurauto haal je het gekozen materiaal op. Wij gaan de mogelijkheden in 2017 ontdekken en zullen hierover schrijven!

Reizen vinden wij fantastisch, maar wij genieten ook van het delen van reiservaringen. Dankzij wereldkaarten.nl stel je zelf je eigen wereldkaart samen door te kiezen uit diverse materiaalsoorten  en categorieën. Met de handige prikvlaggetjes laat je zien waar je al geweest bent of waar je naar toe gaat. Zo creëer je een unieke wand! Wij gebruiken de kaart om te laten zien waar wildkamperen mogelijk is!

Kay Jansen is een jonge avonturier met veel passie voor natuur en alles wat met een camera te maken heeft. Deze freelance fotograaf heeft zich toegelegd op outdoor-en nightlifefotografie, daarnaast kan hij goed overweg met photoshop. Wanneer hij niet met fotografie bezig is, werkt hij aan de bouw van zijn eigen kano waarmee hij een reis wil gaan maken. Jarenlange scoutingervaring maken de lust voor reizen en natuur nog groter. Hij heeft zich verbonden aan wild-kamperen.nl als exclusieve fotograaf!

Paalkamperen, bivakkeren en vrijkamperen staat garant voor een avontuurlijke ervaring. Helemaal back to basic gaan in de BeNeLux of ver daarbuiten? Dankzij de Tarp van tarpshop.nl kunnen wij in elk gewenste omgeving verblijven met zo min mogelijk middelen, maar met maximaal comfort. De DD-tarp’s die wij gebruiken zorgen voor een prima onderkomen: voor je hangmat, het maken van een shelter of als luifel. Dankzij de 19 bevestigingspunten zijn er veel mogelijkheden en de camouflage zorgt ervoor dat je kampeerlocatie helemaal opgaat in de natuur. Tarpshop levert de musthave voor iedere avontuurlijke kampeerder!

Diverse winkels door het gehele land, een waanzinnig grote webwinkel, gratis retourneren binnen 365 dagen, minimaal 2 jaar garantie: Decathlon heeft het allemaal! Ga je een gave trekking maken door Schotland of ‘gewoon’ kamperen in eigen land? Bij Decathlon is de kans groot dat je slaagt: het uitgebreide assortiment van outdoor, camping en sport artikelen, gecombineerd met deskundig advies en praktijk reviews van klanten (zie website) zorgen ervoor dat je (bijna) altijd vindt wat je nodig hebt. Stichting Wild-Kamperen.nl gebruikt diverse artikelen uit de Decathlon-collectie, regelmatig verschijnen er reviews op deze website waar je onze ervaringen kan lezen. Heb je een vraag over een productervaring? Kom in contact!

Wij verblijven graag op mooie en uniek locaties, omdat niet iedereen de behoefte heeft om helemaal ‘back to basic’ te gaan, maar toch eens iets anders wil, is bij camping de Wije Werelt aan het juiste adres. Ze camping beschikt over meerdere unieke overnachtingslocaties zoals stoere Zwerfhutten (ook op hoogte), POD’s, safaritenten en nog veel meer! De locatie is tevens uniek: het ligt direct tegen Nationaal Park de Hoge Veluwe aan, lekker de natuur in dus!

Al sinds jaar en dag is kamperen de favoriete bezigheid van veel Nederlanders. De Veluwe is voor veel fanatieke kampeerders dan ook een prachtig gebied om te verblijven! Kampeerwereld Hendriks is dan ook dé kampeerwinkel van de Veluwe, mede dankzij deze geweldige ligging in Nederland. Natuurlijk is op onze online kampeerwinkel ook gemakkelijk te bestellen, dit kan gewoon vanuit de luie campingstoel.


Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daar geloven wij in. Een verblijf in de natuur draagt bij aan het welzijn van mensen. Door toenemende urbanisatie staan dier, natuur en landschap steeds meer onder druk. Kennisdeling, effectief beleid en bewustwording van mensen voor hun omgeving, dragen bij aan een duurzaam en verantwoord verblijf in de natuur. Dat vraagt om een gedeelde verantwoording. Doet u mee? Wij zijn standvastig in onze missie, maar hebben een pragmatische kijk op mogelijke samenwerkingen.

 

Ga met ons mee op avontuur.

Stichting Wild-Kamperen.nl werkt actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van recreatieve mogelijkheden in de natuur, met bijzondere aandacht voor vrij kamperen. Daarbij gaan wij uit van balans & draagkracht van mens, dier, natuur en landschap. Dit doen wij door het bieden van inspiratie, het verstrekken van informatie, het geven van advies en het actief samenwerken met partners. Wij gaan hierbij betrokken, verantwoord, respectvol en duurzaam te werk.

Onze activiteiten worden beschreven op de digitale kampeerplaats. Wij zijn het gehele jaar geopend! Onze kampeerplaats is een verzamelplaats van al onze activiteiten. Zo schrijven wij vaak over (outdoor)producten die wij getest hebben, bijzondere overnachtingslocaties waar wij verbleven en back-to-basic trips die wij deden. Daarnaast geven wij gastbloggers een podium om hun kampeerervaring te delen. Regelmatig zijn wij op (kampeer) evenementen te vinden waar wij vertellen over onze activiteiten, maar het liefste zitten wij in de natuur om daar te genieten (maar ook te werken) aan een volgende blog. Wij werken graag samen met partners die onze waarden (gedeeltelijk) ondersteunen. Graag zelfs! Het is voor ons van belang dat een samenwerking een concrete win-win situatie voor alle partijen moet opleveren. Stichting Wild-Kamperen.nl denkt hier graag actief en creatief in mee.

Wat zit er voor u in?

Bent u actief in de recreatieve sector of outdoorwereld? Verkoopt of verhuurt u buitenkleding, tools, outdoor-camera’s of complete verblijfsaccommodaties? Biedt u actieve reizen aan of organiseert u workshops? Kortom: zet u zich in om de klant een ultieme buiten-ervaring mee te geven? Dan kunnen wij wat voor u betekenen!

Stichting Wild-Kamperen.nl levert verschillende diensten om uw product onder de aandacht te brengen bij een groot en trouw publiek. Onze teamleden staan voor u klaar om u te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om vanuit uw behoefte te werken, bij ons is dus elk aanbod maatwerk! Wilt u uw accomodatie getest hebben door het team van Stichting Wild-Kamperen.nl? Geen probleem, wij bespreken de mogelijkheden met u. Heeft u outdoor-tools waar elke kampeerder vanaf zou moeten weten? Wij trekken de bossen in en vinden de ideale setting om uw product in de praktijk te testen. Biedt u een gave back-to-basic reis of weekend aan en wilt u hierbij geadviseerd worden? Geen probleem, wij staan voor u klaar.

Stichting Wild-Kamperen.nl biedt een breed pallet aan mogelijkheden. Samen met u verkennen we vrijblijvend de mogelijkheden!


Wij zijn zichtbaar via de volgende kanalen:
Website www.wild-kamperen.nl  
Twitter   @Wild_Kamperen
Facebook Wildkamperen
Instagram @Wildkamperen
Youtube Stichting Wild-Kamperen
Online gratis magazine Wildkamperen
Nieuwsbrief
Evenementen
Workshops
Advisering

Gegevens van bezoekers, geïnteresseerden en betrokkenen worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verkocht, uitgeleend of gebarterd.

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Geïnteresseerd  geworden in een (eenmalige) samenwerking? Wij komen graag in contact en denken creatief met u mee. Een aantal (vaste) partners gingen u al voor. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen.

 

Bas van der Voort | co-founder | penningmeester
Danny den Bekker | secretaris
Mathieu Ogay | co-founder | voorzitter

 

 

Share