Ga met ons mee op avontuur.

Stichting Wild-Kamperen.nl werkt actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van recreatieve mogelijkheden in de natuur, met bijzondere aandacht voor vrij kamperen. Daarbij gaan wij uit van balans & draagkracht van mens, dier, natuur en landschap. Dit doen wij door het bieden van inspiratie, het verstrekken van informatie, het geven van advies en het actief samenwerken met partners. Wij gaan hierbij betrokken, verantwoord, respectvol en duurzaam te werk.

Onze activiteiten worden beschreven op de digitale kampeerplaats. Wij zijn het gehele jaar geopend! Onze kampeerplaats is een verzamelplaats van al onze activiteiten. Zo schrijven wij vaak over (outdoor)producten die wij getest hebben, bijzondere overnachtingslocaties waar wij verbleven en back-to-basic trips die wij deden. Daarnaast geven wij gastbloggers een podium om hun kampeerervaring te delen. Regelmatig zijn wij op (kampeer) evenementen te vinden waar wij vertellen over onze activiteiten, maar het liefste zitten wij in de natuur om daar te genieten (maar ook te werken) aan een volgende blog. Wij werken graag samen met partners die net zoals wij een hart voor natuur en avontuur hebben. Graag zelfs! Het is voor ons van belang dat een samenwerking een concrete win-win situatie voor alle partijen moet opleveren. Stichting Wild-Kamperen.nl denkt hier graag actief en creatief in mee.

Wat zit er voor u in?

Bent u actief in de recreatieve sector of outdoorwereld? Verkoopt of verhuurt u buitenkleding, tools, outdoor-camera’s of complete verblijfsaccommodaties? Biedt u actieve reizen aan of organiseert u workshops? Kortom: zet u zich in om de klant een ultieme buiten-ervaring mee te geven? Dan kunnen wij wat voor u betekenen!

Stichting Wild-Kamperen.nl levert verschillende diensten om uw product onder de aandacht te brengen bij een groot en trouw publiek. Onze teamleden staan voor u klaar om u te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om vanuit uw behoefte te werken, bij ons is dus elk aanbod maatwerk! Wilt u uw accomodatie getest hebben door het team van Stichting Wild-Kamperen.nl? Geen probleem, wij bespreken de mogelijkheden met u. Heeft u outdoor-tools waar elke kampeerder vanaf zou moeten weten? Wij trekken de bossen in en vinden de ideale setting om uw product in de praktijk te testen. Biedt u een gave back-to-basic reis of weekend aan en wilt u hierbij geadviseerd worden? Geen probleem, wij staan voor u klaar.

Stichting Wild-Kamperen.nl biedt een breed pallet aan mogelijkheden. Samen met u verkennen we vrijblijvend de mogelijkheden!


Wij zijn zichtbaar via de volgende kanalen:
Website www.wild-kamperen.nl  
Twitter   @Wild_Kamperen
Facebook Wildkamperen
Instagram @Wildkamperen
Youtube Stichting Wild-Kamperen
Online gratis magazine Wildkamperen
Nieuwsbrief
Evenementen
Workshops
Advisering

Stichting Wild-Kamperen heeft een landelijk bereik en werkte onder andere mee aan het programma 3 op Reis van BNNVARA.

Gegevens van bezoekers, geïnteresseerden en betrokkenen worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verkocht, uitgeleend of gebarterd. Stichting Wild-Kamperen.nl heeft geen winstoogmerk. Onze inkomsten bestaan voor een groot gedeelte uit giften

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Geïnteresseerd  geworden in een (eenmalige) samenwerking? Wij komen graag in contact en denken creatief met u mee. Een aantal (vaste) partners gingen u al voor. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen.

    Share