Onze gratis online magazines, voor iedereen beschikbaar!

Het uitzoeken van een ideale locatie, het bouwen van een shelter, het klaarmaken van een overlevingsmaal, het aanleggen van een kampvuur en het gebruik van diverse gadgets. We kunnen nog even doorgaan: maar het zijn allemaal componenten die komen kijken bij wildkamperen. Omdat wij onze passie graag met je delen hebben we ervaringen, tips, tricks, do’s en dont’s samengevat in wildkamperen – het magazine. Inmiddels zijn er drie edities en een vierde versie is alweer in de maak! Wij hopen dat je veel leesplezier haalt, uit de met zorg samengestelde magazines. Heb je vragen of opmerkingen? Wij komen graag in contact!

Veel leesplezier gewenst, namens het gehele team van wild-kamperen.nl

Momenteel zijn editie I, editie II en editie III te downloaden, nummer IV is in de maak!


Editie I gratis magazine Wildkamperen – Start editie
cover-wildkamperen
Wildkamperen – het magazine | editie I 2016

Dit is de eerste editie van wildkamperen – het magazine en zit boordevol met handige tips, mooie locatie beschrijvingen, kampeer ervaringen en coolste gadget-reviews. En dat hélèmaal gratis! Zit er een addertje onder het gras? Nee, echt niet! Dit magazine is met passie samengesteld en wij hopen deze passie via dit magazine over te brengen.

Vul hieronder je gegevens in voor de download;


  Editie II gratis magazine Wildkamperen – Lente editie 2017
  Wildkamperen: het magazine editie II

  Met trots presenteren wij de tweede editie van wildkamperen – het magazine. Met een nieuwe frisse layout, (buitenlandse) wildkampeer-ervaringen, overlevingstips en mooie foto’s gemaakt door onze huisfotograaf kay.  Wij horen graag wat je er van vindt! Veel leesplezier gewenst!

  Vul hieronder je gegevens in voor de download;


   Editie III gratis magazine Wildkamperen – Najaar editie
   Wildkamperen: het magazine  Editie III

   Met trots presenteren wij de derde editie van wildkamperen – het magazine. Met een nieuwe avonturen, (buitenlandse) wildkampeer-ervaringen, overlevingstips en mooie foto’s gemaakt door onze huisfotograaf kay.  Wij horen graag wat je er van vindt! Veel leesplezier gewenst!

   Vul hieronder je gegevens in voor de download;


    Speciale Editie 2020 gratis magazine Wildkamperen – Blijf lekker thuis editie
    Wildkamperen: Blijf lekker thuis editie

    Met trots presenteren wij de vierde editie van wildkamperen – het magazine. De Coronacrisis verplicht ons meer thuis te blijven. Paalkamperen zit er dus even niet in. Daarom brengen wij deze speciale ‘ blijf lekker thuis’ editie uit. Wij horen graag wat je er van vindt! Veel leesplezier gewenst!

    Vul hieronder je gegevens in voor de download;


      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      


      

     Share