Kampeer tips

met Geen reacties

De zon schijnt, de temperaturen nemen toe, voor Midden- en Zuid Nederland is de vakantie begonnen en in het Noorden gaat de vakantie 22 juli van start. Kortom: het kampeerseizoen is geopend! Nederland is een kampeerland bij uitstek. Jaarlijks trekken miljoenen Nederlanders eropuit om een aantal weken op een camping te verblijven. Ondanks het feit dat vliegvakanties steeds goedkoper worden, blijft kamperen de favoriete vakantie-invulling van de Nederlanders. Kamperen kan op velen manieren, met de caravan, vouwwagen, camper of tent op pad. ‘Gewoon’ lekker in Nederland of richting de middellandse zee. De keuze uit campings is enorm. Van een eenvoudige gemeentecamping in Frankrijk tot een ‘Glamping’ in Zwitserland, de recreatieve sector heeft niet stil gezeten de afgelopen jaren. Er is voor ieder wat wils!

Wij van www.wild-kamperen.nl begrijpen dat het budget soms beperkt is of dat je simpelweg een back to basic ervaring wilt hebben. Ga je lowbudget op vakantie? Of heb je besloten te gaan backpacken deze zomer? Wij hebben een aantal goede tips voor je, samengesteld door Shopalike! Ga voorbereid op pad en ‘leave no trace’!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x