Bestuurslid gezocht!

met Geen reacties

Is deze vacature niet wat je zoekt, maar wil je ons wel op een andere manier ondersteunen? Ook dan ben je van harte welkom! Neem contact met ons op via info@wild-kamperen.nl
Van harte welkom!

Wild-Kamperen.nl is sterk aan het groeien. Eerder dit jaar werden wij officieel een stichting. We gingen over naar een driekoppig bestuur en gingen werken met een professionele fotograaf. Ook zijn er steeds meer bedrijven, particulieren en organisaties die ons leren kennen en met ons willen samenwerken. We groeiden in korte tijd uit van simpele blogpagina, naar een stichting en platform over recreatie in de vrije natuur. Bij deze groei hoort ook veel verandering en een zoektocht naar de juiste plek voor de juiste personen.

Onze stichting kan alle hulp gebruiken van vrijwilligers die willen bloggen, reviewen en de natuur in willen trekken. Onze huidige bestuurssecretaris Danny heeft aangegeven een andere functie binnen onze stichting te willen vervullen. Daar zijn wij natuurlijk onwijs blij mee, maar dat betekent wel één ding: onze stichting zoekt een nieuwe bestuurssecretaris!

Dus: Ben jij een buitenmens en deel jij onze passie? Kan je niet wachten om te bloggen, te reviewen en de natuur in te trekken? Grijp dan je kans, en reageer op de vacature!

VACATURE BESTUURSSECRETARIS

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x