Maak werk van je bucketlist!

met Geen reacties

 

Veel mensen dromen van een verblijf in de natuur, in pure vrijheid. De film Into the wild en de survival programma’s van Discovery Channel zijn niet voor niets enorm populair. Van jong tot oud: dergelijke programma’s intrigeren ons. Enerzijds omdat ieder mens van een (klein) avontuur houdt, anderzijds omdat het een ervaring is die we zelf niet snel zullen meemaken. Maar is dat zo? Het nieuwe jaar is aangebroken, daar horen de goede voornemens ook bij! Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij eens het echte wildkampeer-gevoel wilt ervaren. Maar hoe dan? Hoe pak je zoiets aan? Wat zijn de goede locaties en welke spullen heb ik nodig? En alleen in een bos liggen is dat niet eng? Deze vragen hadden wij ook. Maar zolang je thuis op de bank blijft zitten dromen worden deze vragen niet beantwoord. Maak er dus werk van!

Wil je een keer wildkamperen, maar heb je advies nodig of ga je liever een keer met ons mee?
Dat kan! Neem contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en maken we – indien gewenst – een ‘wildkampeer-experience’ op maat.

Maak werk van je bucketlist!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x