Stichting Wild-Kamperen.nl op NPO Radio 1 over de sluiting van paalkampeerplaatsen

met 4 reacties

Wat maakt paalkamperen zo bijzonder? Waarom is het besluit van Staatsbosbeheer om hun locaties te sluiten, een voorbarig besluit? Welke alternatieven zijn er om overlast te verminderen?

NPO radio 1 zocht Mathieu & Bas in het bos op om te spreken over deze bijzondere vorm van recreatie. De stichting gelooft nog steeds dat er toekomst is voor het paalkamperen in Nederland en zoekt naar alternatieven voor de opgeheven locaties.


Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
sharon
sharon
4 jaren geleden

hey hallo! Wij willem graag wild kamperen! Is er ergens nog een mogelijk op bepaalde plekken???
Groetjes

Tom
Tom
4 jaren geleden

Langs het Twentepad zijn diverse mogelijkheden tot paalkamperen, de ene beter dan de andere.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Zo jammer dat er mensen zijn die het verpesten voor anderen neem vaak een vuilniszak mee die ik met me eigen spullen vul tot 1/3 of zo en rest is van wat anderen laten liggen of wat ik gewoon nog vind tot ik een prullenbak vind meschien is het een idee om een vergunning of zo waar je 3 euro of zo voor jaar of zo voor betaald en dan je ergens in een systeem komt te staan en dat als je 3 waarschuwing gehad hebt door overlast of vuil achter te laten dat je gewoon een jaar of langer… Lees verder »

Romin
Romin
3 jaren geleden

Kwam geregeld in Zeewolde bij Campanula en een keer in Alphen aan de rijn en vind het zo jammer dat een stel losers het verpest voor de rest. 🙁
Ik kampeer altijd volgens twee principes.
Leaf no trace of nog beter, laat het beter achter dan dat je het aantrof. Maar ja, we worden nu eenmaal een hufterig land..

Share
4
0
Would love your thoughts, please comment.x