Update 2: Griendwerkershut

met Geen reacties

Als we in de omgeving van een locatie zijn dan gaan we altijd even langs. We controleren dan de plek en houden tegelijk een opruim -en schoonmaak actie. Zo houden we de locaties schoon en kunnen daarnaast veranderingen met jullie delen. Deze keer gingen we langs bij de bekende Griendwerkershut. Een comfortabele hut in de Biesbosch. En er zijn een paar veranderingen te melden:
1. Er is een metalen vuurton geplaatst. Het maken van een kampvuur is vanaf nu toegestaan. Gebruik hier enkel de vuurton voor, zo voorkomen we samen dat deze faciliteit verdwijnt. Er is geen houtopslagplaats en vanwege het natte gebied ligt er weinig droog en dood hout in de omgeving, breng dus je eigen hout mee!
2. Er is een kleine vlonder voor de Griendwerkershut geplaatst. Nu kun je nog comfortabeler buiten zitten en loop je minder modder naar binnen!
3. In de hut is een houten nachtkastje geplaatst. Hierin kun je materialen achterlaten voor de volgende kampeerder, denk hierbij aan lucifers, kaarsen, gasflesje of iets anders bruikbaars.
4. Een gastenboek is toegevoegd! Wat een leuk idee! Heb je hier overnacht of kort gepauzeerd? Laat een berichtje achter. Het is hartstikke leuk om berichten van de community te lezen.
5. In de hut staat nu een bezem. Probeer na verblijf de hut bezemschoon op te leveren. Wel zo prettig voor de volgende!
6. Het bord met het verblijfsreglement is vernieuwd!

Verder hebben we de omgeving wat afval opgeruimd. Denk hierbij aan een aantal plastic flesjes en noodle zakjes. Ook vonden we een lege aansteker en wat klein afval. Gelukkig lag dit niet direct voor de Griendwerkershut, maar de regel blijft: Leave No Trace! Neem je afval dus mee en geniet van deze gratis beschikbaargestelde plek. Oja: we hebben ook de grondwaterpomp gecontroleerd: deze doet het! Het water is niet bruin en stinkt niet. Het blijft echter geen drinkwater, neem dus je eigen water mee.

Dit is de meest recente blog over de Griendwerkershut. Eerder schreven we een review en voorzagen die review van een video-update. Dit bericht volgt daar nu dus op. Mocht je overnacht hebben in de Griendwerkershut, dan horen we graag hoe je dit vond! Deel je ervaring in de comments!

Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x