VERMIST: Jos Brech

with Geen reacties

VERMIST sinds eind februari: Jos Brech.

Jos is rond woensdag 21 februari vanaf basecamp Old Crow (Saint Marie Aux Mines, Frankrijk (Vogezen) vertrokken voor een hike richting Duitsland. Hij zou 3 weken onderweg zijn en bij terugkomst op Old Crow zou hij direct doorreizen naar Nederland om zijn moeder en zus te bezoeken. Voor zover wij weten is Jos sinds zijn vertrek niet meer op Old Crow geweest.

Jos zou een week in Nederland blijven en daarna weer terugreizen naar Old Crow in Frankrijk om daar het terrein te beheren. Hij is nooit in Nederland bij zijn familie aangekomen.

Hij heeft tot op heden geen contact opgenomen, is niet meer op Old Crow geweest, reageert niet op e-mails en is al sinds half februari niet meer actief geweest op het Bushcraft forum (waar hij regelmatig inlogde). Omdat Jos de beheerder van Old Crow is zouden we verwachten dat hij contact op zou nemen als hij langer weg zou blijven.

Het is lastig om uit te zoeken waar Jos nu is en of het goed met hem gaat. Hij heeft geen mobiele telefoon of social media accounts.
De route die hij zou gaan lopen is ook onbekend, hij wist het zelf nog niet precies, en aangezien Jos ook vaak off-trail loopt is het onmogelijk zijn route na te lopen. We vermoeden dat hij de GR53, GR532 en GR531 zou nemen met variaties daarop.

Jos is iemand die vaak vertraagd reageert op mails, niet vaak contact zoekt en doordat hij geen mobiele telefoon heeft ook gewend is langere tijd onbereikbaar te zijn. Jos heeft geen auto en reist per openbaar vervoer. Jos is inmiddels als Urgent Vermist bij de Politie bekend en staat internationaal gesignaleerd!

Als er mensen zijn die hem ergens hebben gezien sinds eind februari, horen we dat graag!

Bedankt voor het delen en gebruik de hashtag #FindJos

Voor informatie

Erik van ‘t Padje
Contact: +31645712258
E-mail: erik@bushcraftshop.nl

Share

Reageer op dit artikel

Leuk! Deel jouw ervaring of geef je mening!

  Subscribe  
Abonneren op
Share
Facebook