Stichting Wild-Kamperen.nl verwelkomt nieuwe partners

met Geen reacties

Stichting Wild-kamperen.nl werkt actief aan het verschaffen van informatie over een langdurig verblijf in de natuur, met bijzondere aandacht voor vrijkamperen. Dit doen wij door middel van het testen van locaties, het reviewen van (outdoor) gadgets & producten, het geven van tips, het verspreiden van zelfredzaamheidstechnieken en het beantwoorden van (juridische) vragen. Dit doen wij met een enthousiast team van vrijwilligers, met ieder z’n specialiteit, maar bovenal: enorme betrokkenheid en gedrevenheid.

Wanneer je een gave back to basic reis aan het maken bent of vrijkampeert in de natuur, ben je op jezelf en je materiaal aangewezen, maar voornamelijk op elkaar. Samenwerking en doorzettingsvermogen zijn essentiële eigenschappen die van doorslaggevende aard zijn als het gaat om vrijkamperen. Het motto van stichting Wild-Kamperen.nl is niet voor niets; alleen ga je sneller, samen kom je verder! Wij houden van praktisch en concreet werken, daarom werken wij (graag) samen met partners die raakvlakken hebben met de doelstellingen van de stichting. Elkaar versterken door samen te werken, met wederzijds voordeel is de inzet van samenwerkingen met partners. De afgelopen tijd hebben wij dan ook niet stil gezeten en hebben wij een aantal nieuwe partners mogen verwelkomen.

De Tarpshop, Decathlon en camping de Wije Werelt zijn een samenwerking met Stichting Wild-Kamperen.nl overeengekomen. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij onafhankelijk het werk van de stichting kunnen uitvoeren & uitdragen, zijn er geen overeenkomsten gesloten met een beperkend karakter. Met andere woorden: productreviews en ervaringsverhalen zijn gebaseerd op de ervaringen van het team van wild-kamperen.nl. Wij verlenen zodoende vooraf geen garanties op het gebied van positieve productreviews, omdat dit ons afhankelijk maakt van (commerciële) partijen. Wij opereren graag op een authentieke wijze, waar wij steeds opzoek zijn naar de balans tussen informatie en entertainment (infotainment).

Desalniettemin staan wij altijd open voor een gesprek en een kop koffie. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden voor een (eenmalige) samenwerking te bespreken. Twijfel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x