Bever interviewt Stichting Wild-Kamperen.nl

Bever interviewt Stichting Wild-Kamperen.nl

met Geen reacties

Kamperen kan op diverse manieren. Op de familiecamping, een natuurcamping of midden in de natuur. Ga je met een tent, bivakzak of huur je een stacaravan? Iedereen kampeert op geheel eigen wijze. Als wildkampeerders zitten we het liefste midden in de natuur met zo min mogelijk (voor ons) overbodig materiaal om ons heen. Zo dicht mogelijk bij de natuur! Maar het is natuurlijk leuk om van andere kampeerders te horen hoe zij het aanpakken, daar kunnen we natuurlijk alleen maar van leren!

Bever schreef een artikel over diverse vormen van kamperen waarbij kampeerders vertellen over ideale kampeertrip. Ook Mathieu van Stichting Wild-Kamperen.nl werd benaderd. Het artikel is te lezen in het blad 360° editie lente 2018. Veel leesplezier!

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x