hoe vouw je een pop up tent op?

met 2 reacties

Of het nu om een kampeertrip gaat of een weekendfestival. De pop-up tent maakt vaak deel uit van een standaard kampeeruitrusting. Geen gedoe met tentstokken of binnen- en buitententen. Je haalt’m uit de tas en gooit de tent uit op een plek naar wens. Vastzetten met haringen en je bent klaar. Kind kan de was doen!

Ondanks de eenvoud van het opzetten wordt de tent toch massaal achtergelaten op festivals. Dat komt onder andere omdat voor het opvouwen van de tent, je net even het trucje moet weten. Geen bijzondere origami-skills nodig dus!

Wij leggen het opvouwen van een pop-up tent stapsgewijs uit.

Stap 1:
Rits alle deuren open. Zo kan de lucht de tent uit tijdens het opvouwen.

Stap 2:
Ga recht voor een ingang staan en pak alle bogen vast in één hand.

Stap 3:
Draai de tent op z’n kant en vouw de tent in drieën.

Stap 4:
Schuif de delen in elkaar tot één cirkel en bind het vast met het elastiek.

Stap 5:
Doe de tent in de tas en je bent klaar voor je volgende avontuur!

Nog niet duidelijk? Irene legt het je haarfijn uit in het filmpje!

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
esther
esther
1 jaar geleden

Goed om te weten hoe ik een pop-up tent moet opzetten. Ik wil er graag een kopen voor de zomer wanneer ik ga kamperen. Hopelijk krijg ik hem ook weer gemakkelijk opgevouwd! https://www.tentenverhuur-terhorst.nl/werkgebied/deventer

Share
2
0
Would love your thoughts, please comment.x