Statement: Jos B.

met Geen reacties

BELANGRIJKE UPDATE

Verdachte in de zaak Verstappen, Jos B. , is in Spanje gevonden en in zekering gesteld door de Spaanse politie. Nederland zal aan Spanje een uitleveringsverzoek indienen.
Omdat Jos nu gevonden is bestaat er geen verdere noodzaak tot het gebruiken van zijn volledige achternaam en het tonen van zijn foto’s. Wij hebben onze berichtgeving hierop aangepast.


Beste lezer,

Op 12 april van dit jaar plaatste Stichting Wild-Kamperen.nl een artikel over de vermissing van Jos B. Dit om de zoektocht naar Jos te ondersteunen via ons netwerk. Stichting Wild-Kamperen.nl is geschokt nu bekend is geworden dan Jos B. als verdachte is aangemerkt in de zaak Nicky Verstappen. Wij sluiten ons aan bij het bericht van de organisator van de zoektocht. Niemand had dit kunnen verwachten, het nieuws slaat dan ook in als een bom bij alle betrokkenen. De zoektocht is hiermee beëindigd, en wordt voortgezet door de politie.

Stichting Wild-Kamperen.nl wil benadrukken dan Jos B. nooit, in welke vorm dan ook, verbonden is geweest aan onze stichting. Wij hebben enkel de zoektocht naar Jos ondersteund door een artikel te delen via onze kanalen. Wij beschikken slechts over de informatie die vandaag bij de persconferentie is bekendgemaakt.

Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte. De nabestaanden van Nicky Verstappen krijgen hopelijk binnenkort de rust die ze verdienen na 20 jaar onzekerheid. Ondanks dat Jos B. enkel nog verdachte is in deze zaak hopen wij dat hij snel de juiste keuze maakt en zich meldt bij de politie. Ook tips en aanwijzingen in deze zaak mogen worden doorgegeven bij politie.

Voor vragen over dit artikel mag er contact worden opgenomen met mathieu@wild-kamperen.nl.
Het is echter niet aan ons om inhoudelijk op deze zaak of de zoektocht in te gaan, dat zullen wij dan ook uiteraard niet doen.

Namens het team van Stichting Wild-Kamperen.nl

Mathieu Ogay
Voorzitter Stichting Wild-Kamperen.nl

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x