Stichting Wild-Kamperen.nl in uitzending 3 op reis

met Geen reacties

Op zondag 15 december 2019 was Stichting Wild-Kamperen.nl te zien in de uitzending van het BNNVARA-programma 3 op Reis. Presentatrice Nienke ging met ons mee naar Les Tailles in de Belgische Ardennen.

Lijkt het jou leuk om een keer op pad te gaan?
Wil je meer informatie ontvangen? Of een keer samenwerken?
We komen graag in contact!

Bekijk het item hieronder terug:

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x