Nieuw: Magazine WILDKAMPEREN is uit

met Geen reacties

De coronacrisis dwingt ons om zoveel mogelijk thuis te blijven. De paalkampeerplaatsen zijn gesloten en niet essentiële reizen naar onze buurlanden zijn aan banden gelegd. Om toch iedereen te voorzien van toffe outdoorcontent heeft het team van Wild-Kamperen.nl een extra editie van ons digitale magazine uitgebracht. Het magazine bevat onder andere unieke content die we nog niet eerder op de website hebben gepubliceerd.

Het magazine is gratis te downloaden via het onderstaande formulier.
Veel leesplezier!

Vul hieronder je gegevens in voor de download;


  Doe mee
  Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

  Share
  Subscribe
  Abonneren op
  guest

  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Share
  0
  Would love your thoughts, please comment.x