De kunst om van weinig alles te maken

met Geen reacties

trailer wild-kamperen.nlWe zijn positief verrast op de vele reacties die we gekregen hebben op onze site. Per mail, Facebook, Instagram bereiken ons veel berichten met vragen, complimenten en verzoekjes. Daar zijn we blij mee! Het geeft ons extra enthousiasme om nieuwe content te maken voor de site, blijf dus ook gewoon lekker reageren! Afgelopen weekend zijn we eropuit gegaan en hebben we weer een super weekend gehad. We zijn druk bezig met het schrijven van nieuwe content en het bewerken van de videobeelden. De verwachting is dat we eind deze week het locatieverslag (met video) online hebben staan. Wel kunnen we (met gepaste trots) alvast onze nieuwe trailer van www.wild-kamperen.nl onthullen.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x