Wild-kamperen.nl aanwezig bij uniek kampeerevent

met Geen reacties

Langzaamaan worden de dagen langer en verbeteren de temperaturen. Het kampeerseizoen gaat beginnen. Via ons uitgebreide netwerk van kampeerders ontvangen wij het gehele jaar door berichten en foto’s. Binnen ons netwerk zijn er zelfs kampeerders die winterse temperaturen trotseren, een kampvuur aanleggen in de sneeuw en met hun eigen gebouwde shelter ‘overwinteren’. Wij vinden het leuk om deze verhalen te mogen ontvangen, maar begrijpen ook dat niet iedereen op deze manier wil kamperen. Wat avontuurlijke kampeerders wel gemeen hebben, is het verblijven in de natuur, zonder al te veel faciliteiten. Kamperen kan op veel verschillende manieren en dat maakt het nou juist zo leuk!

Om alvast in de kampeerstemming te komen, ervaringen uit te wisselen en te genieten van een overheerlijke BBQ, heeft onze Partner GearDropper de oplossing! Met het Life In The Open event kom je helemaal aan je trekken. Het programma ziet er als volgt uit:
– BBQ: chillen en grillen op verschillende BBQ’s op het terrein
– Drankjes & marshmallows bij het kampvuur
– Swingen bij De Platenbus (DePlatenbus)
– Eerste overnachting van het kampeerseizoen!
– Relaxed zondagochtend ontbijtje
– Workshops: Yoga, (Wild)kamperen-hacks, en meer..
Samen met onze partner GearDropper geven wij van wild-kamperen.nl twee workshops waarin je diverse kampinghacks leert. Daarnaast gaan wij gezamenlijk een ondergrondse pizzaoven bouwen. Die oven moet natuurlijk getest worden! En dat gaan we doen: met heerlijke zelfgemaakte pizza’s. En geloof ons: eigen gemaakte pizza’s uit een zelf gemaakte oven smaken het lekkerst!
Naast het actief bezig zijn met de kampinghacks en de ondergrondse pizzaoven, demonstreren wij ook hoe een basiskamp bij het wildkamperen eruit ziet. Uiteraard nemen wij dit kamp s’nachts in gebruik.

Vandaag was Bas (wild-kamperen.nl) samen met zijn naamgenoot Bas (GearDropper) op pad om het terrein waar het evenement zal plaatsvinden, te inspecteren. Het (kampeer)event vindt plaats op camping de Maasakker. Campingeigenaar Ed heeft ons een rondleiding gegeven over het terrein van de mooie en goed onderhouden minicamping. De plannen zijn gezamenlijk besproken en de taken zijn verdeeld. Dit gaat een mooi event worden! Partnerschap loont!

Life In The Open Event:
Dit is een event zonder winstoogmerk. Het doel van dit event is om je op een inspirerende manier kennis te laten maken met Geardropper en je het kampeergevoel te laten ervaren! We vragen je wel om een kleine bijdrage voor de inbegrepen drankjes, BBQ en De Platenbus 🙂 Kortom, alles zit bij de ticketprijs in, waardoor je tijdens het event alleen maar hoeft te genieten!

Tickets zijn nu te bestellen! OP=OP

Datum en tijd
Za. 6 mei 2017 12:00 –
Zo. 7 mei 2017 12:00

Locatie:
Rulstraat 3
5366 KA Megen

Organisator:
GearDropper

Mede mogelijk gemaakt door:
Natuurkampeerterrein de Maasakker
www.wild-kamperen.nl

 

 

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x