Nieuwe partner van wild-kamperen.nl: photographer

met Geen reacties

Wij zijn verheugd dat wij een nieuwe partner aan ons hebben kunnen verbinden. Wild-Kamperen.nl heeft vanaf nu een huisfotograaf: Kay Jansen. Hij gaat alle avonturen van hemzelf en van dit kampeerplatform vastleggen. Dit past in de gekozen lijn van verdere professionalisering van dit platform. In onze missie, visie en doelstelling hebben wij duidelijk geformuleerd welke kant wild-kamperen.nl opgaat. Daarbij kiezen wij een duidelijke lijn van inspirerende, adviserende en motiverende activiteiten en online content. Wij zijn blij dat Kay heeft gekozen voor een samenwerking met dit platform, wij heten hem dan ook hartelijk welkom en wensen hem veel succes met zijn werkzaamheden voor wild-kamperen.nl.


Mijn naam is Kay Jansen, een negentienjarige kerel met een passie voor fotografie, kamperen en kano’s. Mijn passie is ontstaan op jonge leeftijd, waarbij ik met mijn camera er al vaak op uit ging. Door mezelf blijvend te ontwikkelen in dit mooie vakgebied, is het mijn ambitie geworden om een nog betere fotograaf te worden.

Momenteel ben ik bezig met het bouwen van een eigen kano. Met deze kano ben ik van plan om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken, terwijl ik dit vastleg met mijn camera. Met enige regelmaat zal ik een update schrijven over het bouwen van mijn kano, maar mijn blogpost zullen voornamelijk gaan over de avonturen die ik met mijn kano beleef, zodat jullie me echt leren kennen.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x