Gratis online magazine ‘wildkamperen’: editie 3 is uit!

met Geen reacties
Wildkamperen het magazine | Editie III

De afgelopen maanden heeft het team van wild-kamperen.nl hard gewerkt aan de nieuwe editie van ons gratis online magazine wildkamperen. De derde editie staat in het teken van wildkamperen in het najaar: de een trotseert de kou, de ander pakt het vliegtuig om in verre warmere oorden het wildkampeer-avontuur te beleven. We geven je tips over hoe je het wildkamperen in het najaar veilig, verantwoord en leuk kan houden. Uiteraard hebben we weer een aantal locaties gecheckt, geven we gastbloggers opnieuw een podium en reviewen we handige outdoor-gadgets. Wij danken ieder die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de derde editie van ons magazine, wij zijn er trots op!

Reacties op het magazine ontvangen wij natuurlijk graag. Het gehele team van wild-kamperen.nl wenst je veel leesplezier toe. Laat je inspireren en ga wildkamperen!

Op de downloadpagina kun je alle edities van het gratis online magazine van Stichting Wild-Kamperen.nl vinden.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x