Interview in de ELLE: hoe kampeer ik als een pro?

Interview in de ELLE: hoe kampeer ik als een pro?

met Geen reacties

Je zou het niet direct verwachten; een interview met ons over Wildkamperen in de ELLE. Toch is niets minder waar. In het artikel besteden we aandacht aan kamperen, voor zowel de doorgewinterde avonturier als de zelfbewuste fashionista. Stichting Wild-Kamperen.nl gelooft namelijk dat iedereen back to basic kan kamperen. Het is een kwestie van doen!

Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Carla
Carla
5 jaren geleden

Wat een leuk artikel!

Share
0
Would love your thoughts, please comment.x