Gezocht: outdoor fanaten die mee willen werken aan fotoserie

met Geen reacties
Onlangs werd Stichting Wild-Kamperen.nl benaderd door fotograaf Boris Schmidt met de vraag of wij mee wilden werken aan een project. Zijn concept sprak ons meteen aan, en wat heeft het ons geweldige plaatjes opgeleverd! We hopen dat het project een groot succes wordt. Want behalve de foto’s is het achterliggende doel ontzettend belangrijk! Boris legt het zelf uit in onderstaande tekst. Aarzel niet om Boris, of ons, te benaderen voor vragen of om jezelf op te geven als deelnemer aan dit project. – Mathieu Ogay, voorzitter Stichting Wild-Kamperen.nl

Oproep

Hallo, mijn naam is Boris Schmidt en op ben op dit moment bezig met een fotografisch project over de mens en relatie tot de natuur.

Discomfort: Dit project gaat over mensen wiens leven in de stad afspeelt. Echter is hun plek om in balans te blijven de natuur, het bos, de sneeuw. Los van de dagelijkse beslommeringen, los van de dagelijkse verwachtingen, los van het dagelijks comfort. Waar is hun ongemak het grootst, thuis, op het werk of in de natuur? En hoe is dat voor jou?

Graag kom ik met mensen in contact over dit onderwerp. Ik ben onlangs met de Stichting Wild-Kamperen op stap geweest en heb Mathieu en Bas gefotografeerd. Tevens heb ik al een aantal andere mensen al gefotografeerd, thuis, op het werk, in de natuur. Maar ook in de stad, met volle bepakking. Daarnaast maak ik ook een kort filmpje over deze mensen en hun behoeften. Wellicht wil je ook meewerken aan de foto serie? 

Het is voor mijn eindexamen aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik doe daar de deeltijd opleiding Photographic design.

Als je vragen hebt of je wilt meewerken? Stuur me gerust een DM of reageer in het bericht hieronder en ik zoek contact met je.

Met vriendelijke groet, Boris Schmidt.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x