Vakantiedrukte: inventarisatie nieuwe locaties

met Geen reacties

Het is een tijdje geleden dat we iets gepost hebben sinds het besluit van Staatsbosbeheer om locaties op te heffen. We zitten echter niet stil: we zijn druk opzoek om zelf locaties op te zetten. Dit doen we in samenwerking met grondeigenaren, daarnaast ontwikkelen we ook het scenario om als stichting zelf percelen in te richten als paalkampeerlocatie. We checken locaties echter grondig: natuurbeleving en back to basic gevoel moeten centraal (blijven) staan. Nieuwe locaties zijn zodoende niet direct gerealiseerd. Mochten jullie terreineigenaren kennen, ideeën hebben of zelf over een persceel beschikken: we komen graag in contact en op locatie kijken!


Doe mee
Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x