Welke voorzieningen zijn er op de locaties?

met Geen reacties

Er zijn weinig tot geen voorzieningen op Paalkampeerlocaties en Bivakzones. Deze vorm van kamperen is per definitie back-to-basic. Houd hier rekening mee.

De meeste locaties beschikken over een grondwaterpomp. Dit is geen drinkwater. Zorg dus zelf altijd voor voldoende drinkwater.
Het voorzieningenniveau verschilt per locatie. Over het algemeen zijn de Belgische locaties beter uitgerust dan de Nederlandse. Veel locaties beschikken over een vuurplaats, stook alleen hier een kampvuur in en dus niet buiten de aangewezen plaatsen. Sommige locaties beschikken over extra faciliteiten zoals: een composttoilet, een zitgelegenheid, houdopslag of palen voor hangmatten. Op bivakzones tref je regelmatig houten vlonders aan waar je met gemak je tent op kan plaatsen. Deze vlonders zien we niet terug bij de Nederlandse Paalkampeerlocaties. Een aantal locaties heeft de beschikking over een schuilhut. We hebben de voorzieningen op locaties die door Stichting Wild-Kamperen.nl zijn getest, in kaart gebracht. Dit is te lezen in elke afzonderlijke review.

Is er iets beschadigd of buiten werking gesteld? Geef het aan ons door!

Share
Share

Laat een reactie achter

Share