Interview over wildkamperen

met Geen reacties

Het delen van technieken, locaties, tips en tricks is leuk, het is nog leuker om dit in de praktijk te brengen. Dit doen we online op onze website – www.wild-kamperen.nl – maar ook tijdens het wildkamperen zelf, we komen namelijk vaak andere kampeerders tegen. En dat vinden we leuk! We staan nu ook met een groot artikel in het blad Campers & Caravans. Dit blad levert alle informatie over het reizen met een camper of caravan en de aanschaf ervan. Daarnaast worden ook mooie bestemmingen besproken en alternatieve vormen van kamperen, zoals wildkamperen. We wensen jullie veel plezier met lezen! Het gehele blad is hier te lezen.

wildkamperen campers en caravans 1wildkamperen campers en caravans 2wildkamperen campers en caravans 3

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x