Wildkamperen & Geardropper starten samenwerking

met Geen reacties


Wildkamperen werkt samen met Geardropper. Bij Geardropper is het mogelijk om in 8 landen je volledige kampeeruitrusting (tent, bedden, stoelen, etc.) te huren, waardoor je niet alleen met de auto, maar voortaan ook met het vliegtuig op kampeervakantie kunt gaan! Ook kan het erg handig zijn als je nog geen kampeeruitrusting hebt of als je geen zin hebt in de lange autorit naar jouw favoriete kampeerbestemming.

Via Geardropper stel je zelf je uitrusting samen en je kunt ervoor kiezen om de uitrusting meteen mee te nemen, of eerst één of meerdere nachten op één van de natuurcampings door te brengen waar je de uitrusting op kunt halen. Deze campings kunnen de uitrusting ook alvast voor je opzetten op je aankomstdag: een ontspannen eerste nacht kan maar vast geregeld zijn! Vervolgens bepaal je zelf of je gaat wildkamperen of overnacht op mooie natuurcampings.

Kortom, geniet van een avontuurlijke roadtrip of een ontspannen kampeerervaring en lever de uitrusting na afloop weer in, of laat deze inpakken nadat je de laatste nacht op de camping, waar je de uitrusting inlevert, hebt doorgebracht. Kortom, geen stress voorafgaand aan je kampeervakantie en uitgerust thuiskomen!

De visie van Geardropper sluit prachtig aan bij die van Wildkamperen. Zo staan de kernwaarden vrijheid, natuur, eenvoud en gastvrijheid altijd centraal. Bezoek de Geardropper website via onderstaande knop.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x