Life In The Open: de video

met Geen reacties

Op 6 & 7 mei waren wij aanwezig bij het evenement Life In The Open, georganiseerd door onze partner Geardropper. Het unieke en intieme kampeerevenement werd goed bezocht en het weer was ons goed gezind. In de heerlijke zonnestralen konden diverse workshops worden gevolgd. Wij – de mannen van wild-kamperen.nl – waren aanwezig om een workshop back to basic kamperen te geven. Wij lieten de werking van de ondergrondse pizzaoven zien (én proeven) en gaven informatie over een bijzondere manier van kamperen: het paalkamperen. Wij hebben kennis gemaakt met leuke en enthousiaste mensen, waar zeker een aantal nieuwe samenwerkingen uit voort gaan komen. Wij willen via deze weg iedereen bedanken en in het bijzonder het Geardropper-team voor de concrete invulling van onze samenwerking en natuurcamping de Maasakker voor hun gastvrijheid.

Was je helaas niet aanwezig bij het event? of wil je juist de beelden terug zien? Dat kan! Onze man – Kay Jansen – heeft alvast een vette video online staan, speciaal voor de bezoekers van wild-kamperen.nl – Kijk & geniet!

 

Een uitgebreide selectie van foto’s komt op deze website online te staan en zijn downloadbaar in hoge resolutie.

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x