Nieuwe editie gratis magazine wildkamperen

met Geen reacties
Wildkamperen: het magazine editie II

De afgelopen maanden heeft het team van wild-kamperen.nl hard gewerkt aan de nieuwe editie van ons gratis online magazine wildkamperen. De tweede editie staat in het teken van wildkampeer-ervaringen, survival-maaltijden, reviews, nieuwe locaties en nog veel meer. Wij hebben intensief samengewerkt met een enthousiast team van gastbloggers, hun ervaringen stellen wij dan ook centraal. Wij willen hen dan ook bedanken voor het schrijven van de blogs en het aanleveren van foto’s.

Reacties op het magazine ontvangen wij natuurlijk graag. Het gehele team van wild-kamperen.nl wenst je veel leesplezier toe. Laat je inspireren en ga wildkamperen!

DOWNLOAD pagina

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x