Terugblik 2018

Terugblik 2018

met Geen reacties

2018 zit er op!

Het was een mooi jaar waarin we als stichting veel hebben bereikt. Dit willen we graag met iedereen delen, dus voordat we vooruit gaan kijken, kijken we eerst terug. We verbleven op prachtige locaties in binnen- en buitenland, vaak midden in de natuur. We hebben toffe outdoorgadgets in de praktijk getest en voorzien van een review. We gaven wederom particulieren, bedrijven en organisaties advies op het gebied van wildkamperen, back to basic reizen en (overlevings)technieken.

De meest voorkomende vragen hebben we gebundeld in een FAQ-lijst. Met diverse partijen gingen we het gesprek aan over paalkampeerlocaties & bivakzones, wij blijven ons inzetten voor deze vorm van recreatie. Ons meldpunt overlast wildkamperen & natuurschade ontving veel meldingen, waardoor we een beter beeld krijgen van overlastgevende locaties. We behaalden enkele keren de media en gaven zo een groter publiek een inkijkje in het back to basic kamperen. En last but not least: we hebben ook dit jaar weer veel leuke en enthousiaste mensen mogen ontmoeten!

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers van Stichting Wild-Kamperen.nl bedanken voor hun inzet dit jaar. Zonder jullie is het niet mogelijk om inspirerende, creatieve en informatieve content te maken. Dank jullie wel! Ook wil ik onze partners danken voor hun vertrouwen in ons, wij zeggen niet voor niets: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij hopen ook het komende jaar weer samen op te mogen trekken! Dank ook aan alle lezers, fijn om te horen dat onze content gewaardeerd wordt. Wij zijn blij met de feedback die wij steeds mogen ontvangen, alleen zo kunnen we deze digitale kampeerplek verbeteren!

Via deze weg wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2019 toe. Dat het een jaar mag worden met veel nieuwe ervaringen. Wij gaan nu onze outdoor spullen pakken, want het volgende avontuur wacht op ons!

Met avontuurlijke groet,

Mathieu Ogay
voorzitter Stichting Wild-Kamperen.nl

 

Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x