Vakantiebeurs 2019

met Geen reacties

Ondanks het koude en natte weer van de afgelopen dagen was het afgelopen week in Utrecht toch nog een beetje zonnig! Heel vakantiezoekend Nederland kwam naar de Vakantiebeurs om weg te dromen over tropische all inclusive vakanties, het huren van een jacht of het plannen van een actieve fietsvakantie. En daar mag Stichting Wild-Kamperen.nl natuurlijk bij niet ontbreken. We kwamen met diverse vakantiegangers in gesprek, altijd fijn om te horen dat mensen enthousiast worden van een avontuurlijk verblijf in de natuur. En daar zijn wij natuurlijk blij om. Want ook voor de back-to-basic kampeerder zijn er genoeg mooie reizen te plannen! Daarnaast kwamen we in contact met diverse aanbieders van actieve vakanties in binnen- en buitenland. Mooi om de passie voor outdoor met elkaar te delen en samen te bekijken of en hoe we elkaar kunnen versterken. Wildkamperen draait immers om samenwerken. Wij zeggen niet voor niets tegen onze partners: alleen ga je sneller, samen kom je verder! Ondertussen trekken wij weer de natuur in! Houd onze website in de gaten, want wellicht komt er binnenkort een heel bijzondere locatie bij op de kaart!

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je informatie over samenwerkingsmogelijkheden? Wij komen graag in contact!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x