Jaaroverzicht 2019

met Geen reacties

2019 was weer een actief jaar!
We bezochten nieuwe locaties, testten toffe outdoorproducten en probeerden nieuwe technieken uit. Uiteraard beschreven we alles op de website, onze digitale kampeerplaats! In 2019 kwamen we ook bijzonder veel in contact met de outdoor community, dit willen we zeker en vast voortzetten in 2020. Dankzij de inspirerende verhalen, persoonlijke ervaringen en goede adviezen kunnen wij de outdoor community beter vertegenwoordigen in gesprekken met relevante partijen. Zo zijn wij in staat om paalkampeerders een stem te geven bij de (her)inrichting van paalkampeerterreinen, hebben we altijd een actueel beeld van de locaties en de lokale mogelijkheden, delen we kennis & kunnen we inspirerende outdoor content maken. Dank voor de goede samenwerking!

Ook in het nieuwe jaar blijven we graag in contact! Wil je ons (eenmalig) actief steunen? Dat kan, join #TeamWildKamperen!

Voor nu wensen we ieder een goed uiteinde!

Met avontuurlijke groet,

Het team van Stichting Wild-Kamperen.nl

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x