Nieuw bestuurslid: Chiem Prinsen

met 1 reactie

Stichting Wild-Kamperen.nl heeft een nieuw bestuurslid! We stellen hem voor: Chiem Prinsen!
Maar voordat we Chiem voorstellen nemen we eerst afscheid van ons bestuurslid Danny den Bekker. Danny is een van de mede oprichters van Stichting Wild-Kamperen en zat zodoende in het oprichtingsbestuur. Het werk en drukke gezinsleven zijn lastig te combineren met de bestuurstaken, daarom doet Danny een stapje terug. Gelukkig blijft hij wel als vrijwilliger verbonden aan de stichting. We willen via deze weg Danny bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid!

Deze grote speler in de outdoorwereld stellen we in vijf vragen aan jullie voor:

Zeg Chiem, je houd van wildkamperen. Wat vind jij zo leuk aan wildkamperen?
Het mooie aan wildkamperen is dat je je (vaak) midden in de natuur bevind. De rust en de zelfredzaamheid met je gear en kennis.

Wat is jouw mooiste wildkampeerervaring tot nu toe?
Dat is een kanotrip in Zweedse wildernis. Dit was een excursie met de opleiding die ik toen volgede. We gingen een week lang over een heel groot meer varen dichtbij de Noorse grens en sliepen op eilandjes en aan de oever. Bushcraft en navigatie technieken stonden die week centraal, erg tof allemaal!

Nu iets meer over jezelf: wat heb je gestudeerd, wat zijn je hobby’s en hoe zou jij jezelf omschrijven?
Ik heb de opleiding Outdoor & Adventure Niv. 4 gevolgd op het Helicon MBO in Velp. Dit is een opleiding tot (hoofd)buitensport instructeur met groen randje. Dus ook werkzaamheden zoals (groen)onderhoud en natuurgids kwamen aan bod. Hobby’s zijn uiteraard wildkamperen (hè, verrassend), koken, met vrienden een drankje doen, hiken en sporten. Ik zou mezelf omschrijven als een behulpzame, (redelijk) sportieve teamplayer die graag buiten is.

Waar ga jij je hard voor maken binnen de stichting?
Ik vind kennis binnen de stichting erg belangrijk. Dus waar ik me hard voor ga maken is kennisoverdracht aan vrijwilligers/bestuursleden en wellicht in de toekomst aan cursisten en liefhebbers. Denk hierbij aan eetbare/bruikbare natuur, knopen, vuurmaken etc.

Wil je verder nog iets kwijt?
Kijk eens onder het kopje “locaties”, pak je tas in en ga er op uit! Bereid je goed voor! En wellicht komen we elkaar buiten tegen.

Wil je het hele team van Stichting Wild-Kamperen.nl leren kennen? Check onze teampagina!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
amand antoon
amand antoon
4 jaren geleden

dag bas ik weet niet of deze bivakzone gekend is bij jullie heb ze nog niet vermeld gezien op het net izelf woon te herentals bij aantwerpen de bivakzone is gelegen te olen bij herentals een niet heel grote maar een rustige bivakzone mooi en goed verscholen tussen het groen deze is nu wel gesloten wegens coronavirus zoals vele maar deze zomer of na de coronacrisis ga ik wel nog eens naar de bivakzone de rust en natuur opzoeken je mag me altijd een mail sturen als je er naartoe wilt gaan je hebt al mijn mailadres verdere info kunnen… Lees verder »

Share
1
0
Would love your thoughts, please comment.x