Nieuw jaar, nieuwe avonturen!

met 2 reacties

Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Wild-Kamperen wensen iedereen het beste voor 2022! Dat het voor ieder een mooi jaar mag worden met veel nieuwe avonturen.
We zuchten nog steeds onder de noodzakelijke coronabeperkingen, veel locaties zijn gesloten en er wordt streng gecontroleerd. We zien ook dat natuurgebieden veel drukker bezocht worden. Dat is enerzijds moois; want blijkbaar weten steeds meer mensen de weg naar het bos, de heide of het strand te vinden. Er is echter ook een keerzijde; het is soms simpelweg té druk. Dit is van invloed op de natuurbeleving en kan zelfs schadelijk zijn voor het landschap en dieren. De Stichting heeft er het afgelopen jaar het beste van gemaakt. Zo zijn we ons nog steeds aan het oriënteren op het aankopen van bospercelen in binnen -en buitenland, we reviewden enkele locaties en maakten diverse gadgetreviews. We sloten het jaar af met een meerdaagse bergtocht door de besneeuwde zuidelijke Vogezen en verbleven in onbemande berghutten. Op dit moment maken we hier een vierdelige serie over, inclusief foto’s en video. Het komende jaar gaan we nog een aantal mooie locaties voor jullie reviewen en staat een mooie trip in het buitenland op de planning!

We hopen net zoals iedereen dat we zo spoedig terug kunnen naar een normale situatie. Maar zoals de meeste wildkampeerders zullen beamen: “Improvise, Adapt and Overcome” is nu meer relevant dan ooit.

We wensen jullie het beste voor het nieuwe jaar en blijven graag in contact. Blijf dus je toffe ideeën delen en geef je tips door!

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Renze
Renze
2 jaren geleden

Ben benieuwd naar de verhalen en de foto’s. Hoe weten jullie de locaties van de hutten? Gebruiken jullie daar een bepaalde app voor? Ik hoor het graag. ?

Share
2
0
Would love your thoughts, please comment.x