Overzicht wildkamperen 2016

met Geen reacties

De feestdagen staan voor de deur en het nieuwe jaar komt er weer aan. Tijd om de balans van dit jaar op te maken. Wij kijken terug op een druk en geslaagd 2016. Sinds 2015 maken wij video’s over wildkamperen en paalkamperen in Nederland, uit het aantal views en de reacties bleek dat er veel behoefte was aan beeldmateriaal en informatie. Het afgelopen jaar besloten wij om de stoute schoenen aan te trekken en deze website te starten, 14 februari was het zover! Toegegeven, we waren wel een beetje gespannen: een Youtube kanaal kan dan wel goed bekeken worden, maar geldt dit ook voor een website? Gelukkig bleek wild-kamperen.nl al snel een uitvalsbasis voor velen te zijn. We schreven het afgelopen jaar diverse blogs, trokken er meermaals op uit om locaties te testen en de natuur te inspecteren, daarnaast gaven wij tips & advies via de mail en sociale media. Ook zijn wij dit jaar een duurzame samenwerking aangegaan met camerapartner SJCAM en Duikschool ScubaXperience, wij zijn hen dankbaar voor de samenwerking. Wij staan altijd open voor goede ideeën en nieuwe samenwerkingen, wij lichten de mogelijkheden graag persoonlijk toe. De bezoekersaantallen nemen toe en laten vooral de laatste maanden een structurele duurzame groei zien. Wij gaan er vanuit dat we dit ook in 2017 kunnen voortzetten, dit willen we bereiken door actuele en kwalitatief goede content te publiceren. Jullie kunnen ons daarbij helpen: door feedback & tips aan ons door te geven en de gaafste berichten te delen zodat ook jullie vrienden zien hoe leuk en avontuurlijk wildkamperen is! Wij komen graag in contact! Alvast bedankt.

Een avontuurlijke groet,

Mathieu Ogay
Bas van der Voort

Oprichters www.wild-kamperen.nl

 

 

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x