Ervaar het wildkampeergevoel: workshop!

met Geen reacties

De een noemt het back to basic kamperen, de ander noemt het wildkamperen. Noem het zoals je wilt, zolang we maar het zelfde bedoelen: een verblijf in de natuur, met respect voor de natuur en de omgeving, zonder al te veel hulpmiddelen. Dat is waar het volgens ons om draait. Deze website is er zelfs voor opgericht: om informatie te delen over een verantwoord verblijf in de natuur. Omdat wij het belangrijk vinden om uit te leggen wat dan een verantwoord verblijf in de natuur is, legde wij dit zelfs vast in onze missie, visie en doelstelling. Naast het geven van informatie via onze website en de aangesloten sociale media, hechten wij waarde aan persoonlijk contact. Een van de manieren om dit concreet in de praktijk te brengen is het geven van workshops. Onze partner GearDropper organiseert 6 & 7 mei de aftrap van het kampeerseizoen. Het door hun georganiseerde evenement Life In The Open zal in het teken staan van kamperen, BBQ’en, swingen op de muziek van de platenbus en natuurlijk samen zitten bij het kampvuur. Dit intieme evenement is voor ons de ideale manier om in contact te komen met de lezers en liefhebbers van vrijkamperen. Wij geven zodoende twee workshops ‘back to basic kamperen‘ weg. Wij kijken enorm uit naar dit evenement en het geven van workshops. Wij zullen jullie de basale technieken van het vrijkamperen leren. Hierbij moet je zelf ook aan de slag: dus handen uit de mouwen en ervaar het gevoel van deze bijzondere manier van kamperen. Hopelijk zien we je dan!

Bas & Mathieu
TICKETS & INFO

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x