Terugblik & kijk op 2021

met Geen reacties

2020 Was voor de meeste mensen en sectoren een slecht jaar. Al vroeg in het jaar sloeg het coronavirus om zich heen en zorgde ervoor dat veel voorzieningen werden gesloten. In zeer korte tijd zag de wereld er ineens heel anders uit. Mensen trokken massaal de natuur in voor ontspanning. Dit zagen wij ook in de bezoekersaantallen op de website en de interactie op onze social media kanalen. We hebben veel nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en zijn hiermee als platform nog verder gegroeid. Hiermee krijgen liefhebbers van kamperen in de vrije natuur een grotere stem, dank daarvoor! Ook ontvingen we het afgelopen jaar meer donaties van particulieren, hier zijn we erg blij mee. De donaties worden gebruikt voor de beveiliging van de website, het hosten van de site en voor communicatie uitingen. Dankzij deze donaties kan Stichting Wild-Kamperen.nl onafhankelijk haar werk blijven doen, dankzij jullie dus!

Voor paalkampeerliefhebbers had 2020 helaas nog een negatieve verrassing. De paalkampeerplaatsen van Staatsbosbeheer werden definitief opgeheven. Dit ondanks de gesprekken die nog gaande waren tussen Stichting Wild-Kamperen.nl en Staatsbosbeheer. Een voorbarig besluit, aangezien er voldoende haalbare alternatieven zijn aangedragen door Stichting Wild-Kamperen.nl. Hier is echter nooit inhoudelijk op gereageerd door Staatsbosbeheer. Stichting Wild-Kamperen.nl staat nog steeds open voor het voortzetten van deze gesprekken met Staatsbosbeheer. Tegelijkertijd werkt Stichting Wild-Kamperen.nl ook aan een eigen alternatief, we hopen hier snel meer over te kunnen melden!

 

Stichting Wild-Kamperen.nl kijkt uit naar een mooi 2021 waarin de maatschappij weer op gang komt en liefhebbers van vrijkamperen weer meer mogelijkheden krijgen in eigen land. Komend jaar gaan wij (zodra de maatregelen het weer toelaten) flink wat nieuwe locaties in kaart brengen, in binnen- en buitenland! Net als afgelopen jaar kunnen jullie ook weer de nodige productreviews van ons verwachten! We zoeken voor dit jaar weer een aantal gastbloggers, aarzel niet om ons hierover te benaderen!

Laat ik afsluiten met een woord van dank aan al onze trouwe volgers. Samen vormen we een groot platform en geven we liefhebbers van vrijkamperen een stem! We streven er naar om laagdrempelig en persoonlijk met elkaar in contact te blijven. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, of een keer aan te sluiten tijdens een trip! Wil je het volledige jaarverslag lezen, inclusief persoonlijke wildkampeer interviews? Dat kan: bekijk het jaarverslag 2020 en de blik op 2021 hier. 

 

Stichting Wild-Kamperen wenst iedereen een mooi, gezond en avontuurlijk 2021!

Met avontuurlijke groet,

 

Mathieu Ogay

Voorzitter Stichting Wild-Kamperen.nl


Doe mee
Waardeer jij dit platform? Krijg je zin om erop uit te trekken bij het lezen van onze outdoorverhalen? Om deze digitale kampeerplaats te blijven voorzien van toffe content zijn wij opzoek naar steun. Doe – net zoals anderen – met ons mee!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x