In 2023 zochten wij het hogerop!

met Geen reacties

In 2023 hebben we weinig last meer van de coronamaatregelen meer. Corona is in de samenleving slecht nog weinig merkbaar. Toch heeft die periode voor onze hobby, leefstijl en passie veel definitief betekend. Want zoals we vorig jaar al schreven is de coronaperiode gebruikt om paalkampeerplaatsen op te doeken door Staatsbosbeheer. Wij moesten dan ook op zoek naar alternatieve manieren om onze passie voort te zetten. Want wij laten ons uiteraard niet uit het veld slaan. We zochten het in 2023 hoger op, namelijk in berghutten. We plaatsten onlangs veel reviews van berghutten online. Van goed verwarmde ruime hutten met terras tot kleine tochtige hutjes met amper plaats om je slaapzak uit te rollen. En we hebben er nog lang niet genoeg van: in 2024 komen er nog veel meer berghutten online!

Toch wisten we een ouderwetse paalkampeerplaatsen in Nederland te bezoeken. Althans, een kanokampeerplaats (Kanotocht in de Biesbosch: Kanokampeerplaats De Paardenkop). Want in de Biesbosch liggen kampeerplaatsen waar je met je kano mag aanmeren en overnachten. Het voelt even als een ouderwetse paalkampeerplaats, je moet er echter wel naartoe roeien. Wie weet bezoeken we in 2024 wel nog zo’n locatie! Houd wild-kamperen.nl in de gaten. We bezochten ook de allereerste paalkampeerplaats die wij ooit bezochten: De Griendwerkershut. Die is nog steeds open voor overnachting in de hut. We namen een kijkje en schreven een update over de locatie.


Natuurlijk kwamen we ook weer met reviews in 2023. Zo schreven we twee reviews die in de winter wel een goed van pas zouden kunnen komen. Wat dacht je van de Pomoly Stovehut 20 Ultralight Shelter en de tentkachel Lonewolf 902. In 2024 komen we natuurlijk met nieuwe gear reviews!

In 2024 gaan we weer een hoop mooie avonturen tegemoet. We reviewen locaties, producten en geven je tips voor jouw perfecte outdoor avontuur! Wil jij ook jouw ervaringen delen? Bijvoorbeeld jouw perfecte gear of ideale locatie. Neem contact met ons op via info [at] wild-kamperen.nl!

Share
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Share
0
Would love your thoughts, please comment.x